• stinenilsen@mestrelivet.no

Tjenester:

Onlinekurs: 

 

Akkurat nå holder jeg på å lage et online-kurs som skal gå på angstmestring “Hvordan bli venn med angsten”. Dette lanseres til høsten og er det som vil gå inn under “online-coaching” delen.

 

I mellomtiden har jeg et gratiskurs gående, hvor jeg gir deg 4 steg for hvordan du kan få kontroll på din angst, det kan du melde deg på her

 

Coaching:

 

Til høsten starter jeg i tillegg opp på coaching studier, for å bli sertifisert NLP-coach.

 

Men i mellomtiden ønsker jeg å begynne smått med coachingen, da for å prøve meg litt frem, slik at jeg kan legge opp et så bra opplegg som mulig for deg. Jeg vil derfor etter hvert etterlyse testpiloter som kan bli coachet gratis/til redusert pris, i en periode. Mer om det kommer etter hvert. (Melder du deg på nyhetsbrevet mitt, så vil du også kunne få informasjon om dette rett i din innboks)

I første omgang er det online-biten som er hovedfokuset.

Min mentale verktøykassen er satt sammen ut i fra egne erfaringer. Jeg har over mange år testet ut ulike behandlingsformer og metoder. Nå har jeg endelig funnet de metodene som jeg syns fungerer best. Derfor ønsker jeg nå å sette sammen disse verktøyene til en fantastisk verktøykasse som jeg ønsker at du også skal få muligheten til å benytte deg av.

 

Jeg vil hjelpe deg til å komme i gang og veilede deg til å ta i bruk disse verktøyene. Men det krever selvsagt motivasjon og dedikasjon fra din side. Du må være villig til å jobbe med deg selv og det du syntes er vanskelig. I tillegg må du åpne opp sinnet ditt og være mottakelig for hjelp og veiledning.

 

Til høsten skal jeg som sagt starte på coaching utdannelsen min for å bli sertifisert NLP-coach. I mellomtiden ønsker jeg likevel å prøve ut disse metodene slik at jeg kan skreddersy og lage et så unikt program som mulig.

 

Jeg lever etter filosofien «learning by doing» og jeg har tatt en lang skolegang som har gitt meg førstehånds kunnskap om hva det vil si å ikke mestre livet.

Ja, det er en klisjé og mange omtaler denne skolegangen i negative ordlag. Men skolen jeg snakker om er «livets skole».

Min definisjon på livets skole handler først og fremst om at jeg har levd et liv fylt med uro og vanskeligheter som har gått utover min funksjonsevne. En skole som har lært meg mye om det å være menneske og medmenneske. En skole som har gitt meg egenskaper jeg kanskje ikke hadde hatt ellers. Egenskaper som en unik empati for andre mennesker. Et genuint ønske om å hjelpe andre. Egenskaper som å se hele menneske og alle dets unike sider på godt og vondt.

 

Den har gitt meg interesse om menneskesinnet og gitt meg motivasjon til å sette meg inn i hvordan vi mennesker er skudd sammen.

 

Den har selvsagt også gitt meg mange negative egenskaper som sinne, sjalusi, problemer med følelsesregulering og relasjoner. Dette er dog noe jeg har jobbet med og fått kontroll over. Det er for øvrig også menneskelige egenskaper som vi alle har, mer eller mindre av. Noen opplever dem likevel sterkere av ulike årsaker og da handler det egentlig om å bli bevisst sine negative sider, forstå og akseptere dem og samtidig jobbe med dem slik at det ikke er dem som definerer deg som person.

 

Jeg har opplevd livets mange nedturer på en brutal og nådeløs måte. Men jeg har klart å reise meg igjen, gang på gang.

 

Endelig har jeg funnet en vei mot et mer stabilt og harmonisk liv.

 

Ikke et liv helt uten angst, depresjon eller andre vonde ting. For det finnes ikke et liv uten sorg og smerte. Det som derimot er mulig og som jeg ønsker å hjelpe deg med, er å tåle denne smerten bedre – tåle den slik at den ikke kontrollerer eller styrer livet ditt!

Gratiskurs: 4 steg du kan bruke for å håndtere angst

Meld deg på NÅ å få disse verktøyene
helt GRATIS rett i din innboks.

«You can’t stop the waves, but you can learn to surf.»

– Healthyplace.com

– Jeg vil motivere, inspirere og veilede deg til å mestre livets utfordringer på en mer hensiktsmessig måte.

Et skreddersydd program som skal motivere og inspirere deg til å ta de grepene som trengs for å bedre din livskvalitet hvor alt foregår online.

Les mer

La oss møtes for en uforpliktende prat for å kartlegge dine behov.

(For deg som bor på Sørlandet, Kristiansand regionen).

Les mer

Som et ledd i min coaching ønsker jeg å organiserer turer som kan inspirere og motivere deg til å komme deg ut i naturen. En til en, eller større grupper. 

(For deg som bor på Sørlandet, Kristiansand regionen)

Les mer

Jeg lover ingen mirakelkur som fjerner det vonde, som fjerner angsten helt, eller som aldri mer vil føre deg inn i depresjon.

Det jeg derimot kan love deg, er veldokumenterte og gode verktøy som kan hjelpe deg til å håndtere det vanskelige på en mer hensiktsmessig måte. Verktøy som gjør deg bedre rustet når frykten sniker seg innpå og/eller depresjonen begynner å falle som et slør over øynene dine.

Er du motivert til å ta tilbake førersetet i livet ditt? Ta kontakt for en uforpliktende prat:

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no

Scroll Up