• stinenilsen@mestrelivet.no

Til høsten starter jeg opp på coaching studier, for å bli sertifisert NLP-coach.

Men i mellomtiden ønsker jeg å begynne smått med coachingen, da for å prøve meg litt frem, slik at jeg kan legge opp et så bra opplegg som mulig for deg. Jeg vil derfor etter hvert etterlyse testpiloter som kan bli coachet gratis/til redusert pris, i en periode. Mer om det kommer etter hvert. 

 

Coachingtjenester angst og depresjon:

Jeg kommer til å tilby coachingtjenester som går på blandt annet angst og depresjon.  Jeg vil hjelpe deg til å bryte ut av opprettholdene mønstre som holder deg fastlåst i disse tilstandene.

 

Onlinekurs

Men i første omgang så er det online-coaching som er hovedfokuset. Mer om det kan du lese her

I tillegg kan du ta mitt gratiskurs som gir deg fire steg for å få kontroll på din angst:

Gratiskurs: 4 steg du kan bruke for å håndtere angst

Meld deg på NÅ å få disse verktøyene
helt GRATIS rett i din innboks.

 Hei. Mitt navn er Stine. Jeg har slitt psykisk så lenge jeg kan huske. Jeg har flere diagnoser, deriblant angst og depresjon, som har ødelagt mye for meg i livet.

Jeg har vært fastlåst i et destruktivt og negativt mønster som jeg selv har trodd har vært lindrende, men som egentlig har virket mot sin hensikt og dermed vært med på å opprettholde tilstanden min.

Endelig, etter årevis med angst så har jeg funnet en vei ut av dette destruktive og opprettholdene mønsteret. En vei som på ingen måte kun er rett frem uten humper og nedoverbakker. Men en vei som er lettere å gå på.

Jeg ønsker derfor nå å bruke mine erfaringer og min kunnskap til å hjelpe deg til å oppnå det samme. 

 

Min mentale verktøykasse, som jeg kaller den, er basert på egen kunnskap og erfaring, i tillegg er det metoder og tankesett som er utviklet av fagfolk og som er basert på forskning. 

 

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no

Scroll Up